فرصت رفع تعهد ارزی برای واردات دارو و شیرخشک ۶۰ روز شد-راهبرد معاصر

فرصت رفع تعهد ارزی برای واردات دارو و شیرخشک ۶۰ روز شد

بر اساس بخشنامه جدید بانک مرکزی فرصت رفع تعهد ارزی واردکنندگان دارو، تجهیزات مصرفی پزشکی، شیرخشک، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی به مدت ۶۰ روز از تاریخ ترخیص اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 10
کد خبر: ۲۱۷۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس بخشنامه جدید بانک مرکزی فرصت رفع تعهد ارزی واردکنندگان دارو، تجهیزات مصرفی پزشکی، شیرخشک، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی به مدت 60 روز از تاریخ ترخیص با رعایت سایر ضوابط و مقررات ارزی برای اجرا ابلاغ شد.

 

در این بخشنامه آمده است: پیرو بخشنامه‌های منتهی به شماره 02/75740 مورخ 1402/04/04 و مستند به تفاهم نامه‌های چهارجانبه و سه جانبه در خصوص تأمین ارز واردات دارو تجهیزات مصرفی پزشکی شیرخشک مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی موارد ذیل با رعایت سایر ضوابط و مقررات ارزی جهت اجرا ابلاغ می‌گردد.

 

بند (5) از بخشنامه شماره 01/20418 مورخ 1401/01/29 بشرح ذیل اصلاح و جایگزین می‌شود.

5- فارغ از تغییر گروه کالایی مربوطه در صورت عدم ارائه تأییدیه قیمت گذاری و توزیع به قیمت مصوب بر پایه‌ی نرخ ارز ترجیحی به میزان 420,000 ریال به ازای هر دلار یا معادل آن به سایر ارزها از وزارت مذکور مطابق با فرم پیوست. رفع تعهد ارزی منوط به اخذ مابه التفاوت از نرخ مذکور (420000 ریال به ازای هر دلار) تا نرخ فروش ارز مندرج در سامانه معاملات الکترونیکی ارز (ETS) روز ترخیص (رسید مالی مندرج در پروانه) گمرکی طی 60 روز تقویمی از تاریخ ترخیص و واریز به حساب خزانه داری کل کشور نزد این بانک شماره شبای 760100004001000910017806 (IR) خواهد بود.

 

تبصره 1- چنانچه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و یا سازمان غذا و دارو به موجب تأییدیه های صادره تا تاریخ ابلاغ این بخشنامه عنوان نموده کالا تحت نظارت و کنترل وزارت خانه سازمان مذکور به قیمت مصوب بر پایه نرخ ارز معادل 420,000 ریال به ازای هر دلار توزیع و به فروش می‌رسد؛ تأییدیه های مذکور با توجه به قبول مسئولیت نظارت و کنترل توزیع و فروش کالا به نرخ مصوب بر پایه نرخ ارز معادل 420,000 ریال به ازای هر دلار توسط وزارت خانه سازمان مذکور قابل پذیرش هستند.

 

تبصره 2- در صورت عدم ارائه تأییدیه مذکور ظرف مهلت تعیین شده و چنانچه متقاضی از پرداخت مابه التفاوت مزبور اجتناب نماید لازم است ضمن معرفی واردکننده به سازمان تعزیرات حکومتی مراتب را به اداره تخصیص ارز این بانک نیز منعکس نموده تا از تخصیص و تأمین ارز برای موارد آتی جلوگیری گردد.

 

مقتضی است مراتب را به کلیه شعب و واحدهای ارزی ذی ربط ابلاغ و بر حسن اجرای آن نیز نظارت نمایند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده